دلیل اصلی ساخت ری اکت مقیاس پذیری بالا این کتابخانه و راحت کار کردن با این برنامه می باشد که کار برنامه نویسیان را راحتر کرده است. این کتابخانه یکسری ویژگی مثبت دارد مانند یادگیری آسان و تست پذیری بسیار عالی ری اکت (که در دقت و زمان صرفه جویی خوبی میتوان کرد.) در این مقاله قصد داریم شما را با آموزش برنامه نویسی ری اکت آشنا کنیم. با بنو سایت همراه باشید.
ری اکت چیست؟
ری اکت یکی از کتابخانههای جاوا اسکریپت است که در سال 2013 توسط تیم توسعه فیسبوک ساخته شده است. ری اکت قصد داشت رابط کاربری را ماژولار (با قابل استفاده مجدد) بکند و نگهداری آن را آسانتر سازد. بر اساس اعلام وبسایت رسمی ری اکت از آن برای (ساخت اجزای کپسوله شدهای استفاده میشود که حالت خود را مدیریت میکنند. سپس این اجزا با هم ترکیب میشوند تا UI های پیچیدهای ساخته شوند).
در جای جای این نوشته مثالهایی از فیسبوک زدهایم و دلیل این امر آن است که مهندسان فیسبوک نخستین کسانی هستند که ری اکت را ساختهاند.
آیا زمانی که فیسبوک به جای استفاده از لایک به سمت استفاده از واکنشها (ریاکشنها) حرکت کرد را به خاطر میآورید؟ در این زمان به جای این که تنها نوشتهها را لایک کنیم، میتوانستیم با آی قلب، یا صورتکها و یا همان لایک به نوشتهها واکنش نشان دهیم. اگر این واکنشها قرار بود در HTML نوشته شوند به کار بسیار زیادی برای تغییر دادن همه آن لایک ها به صورت ریاکشن نیاز بود.
این همان جایی بود که ری اکت مورد استفاده قرار گرفت. در واقع به جای پیادهسازی جداسازی دغدغهها»، ما در ری اکت با معماری متفاوتی روبرو هستیم. این معماری، ماژولار بودن را بر مبنای ساختار کامپوننتی افزایش میدهد. امروزه ما CSS ها را نیز جدا نگه میداریم؛ اما شما میتوانید هر جزیی را هر قدر میخواهید اختصاصی کنید.
قبل از اینکه وارد جزئیات کامل درباره فریم ورک ری اکت نیتیو شویم، ابتدا بهتر است بدانیم آموزش برنامه نویسی ری اکت جی اس چیست :
ری اکت نیتیو شبیه ری اکت جی اس است، با این حال از کامپوننت های بومی به جای کامپوننت های وب به عنوان بلوک های حیاتی سازنده استفاده میکند. شما باید بخشی از ایده های بنیادی ری اکت نیتیو را ببینید تا بتوانید ساختار اپلیکیشنهای ری اکت را درک کنید. با این حال اگر علاقه مندید تا برنامههایی را در ری اکت نیتیو ایجاد کنید، یادگیری React JS برای شما اجباری نیست و به سادگی میتوانید با ری اکت نیتیو شروع کنی
درباره این سایت